Home > E-mailmarketing >

Over 4message

4message is de e-mail- en SMS-oplossing van Infonto. Sinds enkele jaren wordt de techniek van 4message gebruikt voor het succesvol versturen van inmiddels miljoenen berichten. Sinds januari 2009 is 4message als zelfstandig product voor iedereen beschikbaar.

Vanaf dag 1 is het doel geweest zo veel mogelijk berichten in de inbox te laten verschijnen en dus uit de spambox te houden. Een hele opgaaf bij tienduizenden berichten per dag waarvan 85% 'lastige' Hotmail-adressen. Door de systemen en de bezorging continu te volgen, en door waar nodig keer op keer aanpassingen te maken is dit heel goed gelukt.

Minstens zo belangrijk is het gebruiksgemak. Het verzenden van mailingen is bij voorkeur geen enorme klus maar iets dat naadloos tussen de normale werkzaamheden past. Vandaar het gemak waarmee u mailingen vrijwel automatisch kunt vullen en zelfs automatisch verzenden.

Infonto en 4message zijn er voor u. Daarom ontvangt u intensieve begeleiding bij uw eerste mailingen en zijn wij altijd voor u bereikbaar om u te helpen bij succesvolle mailingen.

Wilt u weten hoe u 4message bij uw organisatie kunt gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende introductie.

Populaire onderwerpen:

x